Monday, September 14, 2009

Livet, vennene, tankene og handlingene

Jada, neida så sånn er det, ja. Mm.
For en helg!
Starta torsdag med Acta Skedsmokorset. En herlig gjeng! Fredag: Refill med Acta. Lørdag: Vegar dag. (yngste storebroren min:) Dette var en dag som Vegar fikk i 30-års gave i januar. Dagen starta med frisbee golf på Ekeberg (Vegar digger frisbeegolf), deretter gikk turen til Kjeller flyplass der de som stod bak denne gaven hadde ordna med akrobat flyving. Jadda, Vegar ble kvalm til slutt.. Og han pleier ikke å bli kvalm! Morro lell. (ikke at han ble kvalm, men at han fikk fly) Så gikk veien videre til Egon i Lillestrøm og til slutt endte vi opp hos Marit og Stig Jostein.(nesten som et nytt utdrikningslag-med samme kona vel og merke!) En fantastisk dag med herlige folk og herlig vær!
Søndagen ble en hel dag med Ingvild : ) Tur i marka, G2 og "ettermøte" hjemme hos meg.
eHaha! Det var i alle fall Etter møtet.
Det har vært en deilig helg.
Gode samtaler har det vært en del av. Jeg liker det. Å kunne dele tanker om tro og spørsmål som opptar meg. Noen ganger er det litt utfordrende også, men utfordringer er også bra.

Lurer litt på hva Gud mener om forskjellige ting. Noen ganger tenker jeg at Bibelen gjerne kunne vært enda tydeligere : ) Men det er vel sånn man må leve med her. En dag skal vi se fullt ut. Inntil da får vi gå mot lyset, kanskje det blir sterkere jo nærmere vi kommer..

Kanskje kommer det noen bilder fra Vegardag her.. vi får se da hvordan denne valgdagen arter seg..
Nå skal brødene snart ut av ovnen. Oppvaskmaskina trenger forbønn. Håper virkelig den fungerer!! Hvis ikke så har jeg vel noen timer med oppvask foran meg også.

Guds fred!

2 Comments:

Blogger Flesjå said...

Karianne,du Karianne. Jeg gleder meg til prat!

14/9/09  
Blogger Karianne said...

Ohh yeah:)

14/9/09  

Post a Comment

<< Home