Wednesday, January 17, 2007

Enok vandret med Gud...


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Ved tro ble Enok tatt bort, så han ikke skulle se døden. Og han ble ikke funnet, for Gud hadde tatt ham bort. For før han ble tatt bort, hadde han fått det vitnesbyrdet at han var til behag for Gud.
Men uten tro er det umulig å være til behag for Ham, for den som kommer til Gud, må tro at Han er til og at Han er Den som belønner dem som søker Ham med iver."
Hebr 11.5-6

Gjennom troen på Jesus, Guds Messias, som sonet våre synder på Golgata, får vi del i det samme som Enok. Gjennom nåden Jesus vant oss blir vi til behag for Gud, og skal ikke se døden. Gud ser ikke lenger på oss og våre synder, men på Jesus og Hans hellighet. Tenk at vi blir til behag for Gud, at Han har glede i oss. Det var jo derfor Han sendte Jesus til oss, for at ingen skulle behøve å gå fortapt. Istedet får vi ved troen leve og vandre med Gud gjennom hele livet og inn i evigheten.

"Sannelig, sannelig sier Jeg dere: Den som hører Mitt ord og tror på Ham som har sendt Meg, han har evig liv og skal ikke komme til dom, men er gått over fra døden til livet."
Joh 5.24

"For alt det som er født av Gud, seirer over verden. Og dette er den seier som har seiret over verden, vår tro.
Hvem er den som seirer over verden, om ikke den som tror at Jesus er Guds Sønn?"
1 Joh 5.4-5

Med ønske om Guds velsignelse.
Amen

17/1/07  
Blogger Karianne said...

Takk Tormod!!

18/1/07  

Post a Comment

<< Home