Wednesday, October 13, 2010

Markus

Vi er godt i gang med Markus. Eller.. jo.. ja... Vi har brukt lang tid på å lære hvem som skrev MArkusevangeliet og hva et evangelium er og hvordan Lukas og Matteus faktisk inneholder nesten alle de samme versene som Markus. I dag begynte vi på kapittel 1 og jeg skal fortsette utover dagen så langt jeg kommer. Plutselig bruker man altfor lang tid på en liten ting, og rekker ikke altfor lite. Tiden går så innmari fort når man jobber med en bok.

Nå sitter jeg å venter på å få et fantastisk bibelprogram inn på dataen min. Det tar litt tid med nedlastingen. Ellers så blir det ikke så blir det ikke så ofte oppdatering her framover.. internett er litt for lite tilgjengelig og tiden er knapp.

Været har snudd litt. Var ute og jogga en liten tur i går og det var mye kaldere enn på lørdag. Høsten kommer enda sterkere. Så har det seg slik at tåka ligger tett nedpå bakken her hele vinteren. Romvenninna mi tok DTS her i januar og hun visste ikke at det var fjell i nærheten. Så sånn kan det jo gå. Blir vel litt bedre til våren.

Søndag kom Cornelia på besøk. Det var overraskelse og veldig kosli : ) Rart å bo så nærme henne at hun bare kan stikke innom. Men så fint! Det er en glede : )

Ønsker dere gode dager og en god helg når den tid kommer ; )

0 Comments:

Post a Comment

<< Home