Monday, April 03, 2006

Beste opplevelse pá lange tider..

I helga var vi i en annen by som heter Criciuma. Det var ca 5,5 timer á reise herfra.
Der mötte vi váre to laerere og to jenter i klassen som har praksis der. I tillegg mötte vi en gjeng med FANTASTISKE MENNESKER! Gjestfrie i lange baner. Vi 5 jentene lánte et hus av noen som var borte i helga. Lördagen fikk vi 9 norske láne et hus ved en innsjö (eller no). Strálende sol! VANN TIL á BADE I!!! Beach volley, basseng og vannscooter!!! Det var en mor med sine to sönner som ordna opp for oss. Til vár store fortvilelse kunne vi ikke kommunisere sá mye med disse kjekke unge mennene.... Men de varta oss opp. Lagde middag og kvelds. Vi fölte oss som superstjerner. Den dagen vil glemmes sent. Ogsá dagen etter. Da var vi pá grillfest hos en fantastisk familie. Kona hadde vaert oppe siden 05.30 for á lage mat til oss, og hun kosa seg!
Nei livet er herlig dere!
Ná er vi hjemme igjen. Fikk noen nye venner i gár, men ná drar vi snart sá det er jo nesten bare trist á bli kjent med folk som vi snart ikke ser mer.
I dag har jeg vaert pá en skole og snakka om Norge. Spörsmál vi fikk av elevene:
- Hva slags sko bruker dere? Nike, Adidas eller andre?
- Hvor lenge varer festene i Norge?
- Har dere sjiraffer i Norge?? Har dere ikke??? (dette var en av laererene)
- Er det vanskelig á gá med sá mye klaer pá seg nár det er kaldt?

Takk for ná!!

3 Comments:

Blogger Øystein & Anne-Lill said...

hei og hopp...anne-lill her..
måtte inn å se på siden din!!nå er du vel kommet hjem, eva snakket om det. kansje vi sees på torsdag el fredag-brasil bra?

4/4/06  
Anonymous Anonymous said...

hei karianne.. så godt og høre at du har det bra.. det unner jeg deg... det er så bra at du holder oss andre oppdatert ved og skrive i bloggen din..:) nå er det snart påske,og da er det leir på fossheim..det kommer til og bli bra.. vi ses snart..kjempe glad i deg..klem camilla

4/4/06  
Blogger To disipler said...

HEI SNUPPA MI!
Bibelgruppe-jentene skal samles hos meg, mandag 17.april! HÅPER, HÅPER, håper du også kan komme da... Maren er jo der og alt!

Ber for deg! Gud velsigne dagen din, kjære venn!

GLA I DEG!!!!!

Klem V

5/4/06  

Post a Comment

<< Home