Friday, March 31, 2006

Rio

Neste fredag drar vi forresten til Rio!!
Og da skal vi bo i en leilighet utenfor Rio. Billig og bra. Gleder meg. Da skal vi kikke litt i Rio og sá skal vi ligge litt pá stranda og slikke sol. Blir fint.
Detta ble to meldinger pá en dag.. ikke verst det.
Se linken til Tuva om dere vil. Hun har skrevet litt mer enn meg.
I kveld blir det sikkert litt seint. má jo vaere sammen med váre venner för vi drar i morra. Han ene skal forresten fölge oss til nabobyen sá vi kommerpá riktig buss. De er utrolig snille!!!
Sá don´t worry...

Guds fred!

2 Comments:

Blogger To disipler said...

Hallo, du!
En liten oppdatering hjemmefra: Vi hadde smågrupper i går. Kom noen få på den eldste gruppen, men det var fint! I dag skal vi ha «åpent hus» med lovsang og endel sosialt. Får håpe ikke ALLE kommer (har telt at vi har ca 15 sitteplasser i sofa og stoler. Resten får evt sitte på puter på gulvet i vår lille stue!! Blir spennende å se om det kommer noen! Godt å høre at alt går bra der borte! Glad for det! På mandag skal vi jentene samles hos Gunhild (Maren er hjemme, jippi!) Det blir nok koselig!

Vi skrives, kjære venn!

PS: det ble forresten svinekoteletter, poteter og god saus!

31/3/06  
Anonymous Anonymous said...

hei karianne.. det er så bra at du holder oss oppdatert ved og skrive i bloggen.. ser at vibeke har oppdatert fra smågruppesamlinga hos de eldste,da kan jo jeg ta denn yngste..hehe..vi var hos kristian lausund og var 9 stk,eller 10 med jesus da han hadde egen plass han også.hehe.. det som var koselig var at lasse,petter og anders brekke kom,de var med oss på gruppa...:) det var sosialt og god samling..endte med og leke i snøen da.. stakkars ida ble dynka..jaja.. gleder meg til og se deg igjen.. klem camilla

31/3/06  

Post a Comment

<< Home