Sunday, May 14, 2006

KRISTIAN 30 ÅR

Hei hei alle sammen!
I dag er min største bror 30 år.
GRATULERER MED DAGEN KRISTIAN!!!
Trist å ikke være med på feiringa, men sånn er livet. Vi (eller jeg) feira litt her også. Vi lagde pizza til alle på huset, ca 12 stk. Det var kosli= ) Foreslo å synge for min bror, men det ble bare med første linja.

I dag skal vi på tur til Caranavi. Det ligger på 600 meter og er mye varmere enn her. Det skal bli deilig med litt varme. Det er visstnok mye mygg der, så håper ikke vi blir spist opp...
Der skal vi ha undervisning om tannhelse og hygiene på skoler. Så kommer vi tilbake hit enten 16 eller 17.mai. Håper 16. for da er det mer sikkert at vi får med oss 17.mai feiringa hos misjonærene her.
I dag skulle vi dra 9-9.30... så ringte de og sa 12.00 i stedet. Var jo fint at de ringte i alle fall= )
men det blir kanskje ikke før 13.00..?? Hvem vet.
Det ene misjonærparet skulle i barnebursdag en gang. På invitasjonen stod det 14.00. De kom dit 15.00 og da stod folka i dusjen og regna ikke med at det skulle komme gjester så tidlig. Resten av gjestene kom kl 18.00, selv om det stod 14.00 på deres invitasjon også.
Så sånn er livet i Bolivia. Kanskje verre med klokka enn i Brasil. På en måte litt deilig også da..

Nå skal vi snart dra ja.. og da skal vi kjøre dødsveien..Tenkte jeg skulle vente med å si det sånn at mamma får sove til natta...
Det er i regntida det er verst og den er over. Men da sies det at det detter gjennomsnittlig en buss i uka...At de kjører uttafor ja.. og detter ned 400 meter. Det "detter" biler også, men det er vel oftest fulle sjåfører..
Denne veien er et kjent turistmål..Det er selskaper som arrangerer sykkelturer ned der.
Men mor.. Det er ikke farlig nå, og vi kjører med en trygg mann.

Men Kristian..HA EN VELSIGNA DAG (dagen derpå, som du kalte det..=)

1 Comments:

Blogger Kristian said...

Takk, takk Søster! Veldig glad i deg!

22/5/06  

Post a Comment

<< Home