Tuesday, April 25, 2006

Mobiltelefon..

Ja, det glemte jeg å si.
Jeg hadde jo ikke med laderen til Brasil, men har den med nå. Problemet er nå at jeg ikke har dekning på telefonen.. så...jeg får ikke tatt imot meldinger. Da vet dere det. Det er ganske kjipt, men sånn er livet. (Mobilen min er for dårlig, for Tuva sin funker..=)

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hei jeg tar 2 meldinger i ett jeg.. ikke noe gøy og høre at du blir dårlig helt sånn plutselig.. blir redd jeg da vettu...men gud passer på så da går det bra.:) veldig kjipt at mobilen ikke funker da.. men jeg får tenke positivt og huske på at du kommer hjem om noen få uker og da kan vi møtes og prate litt for det er lenge siden nå,og kanskje se passion of the christ... glad i deg karianne.. pass på deg selv.. klem camilla

26/4/06  
Blogger To disipler said...

Hei kjære gode venn!
Godt å høre fra deg! OG takk for postkort!! Det kom for to dager siden! I kveld er det smågrupper igjen, men vet faktisk ikke om jeg skal dra, for jeg har noen jobber jeg skulle gjort med litt forskjellige ting! På søndag skal vi antakeligvis ha Cafilius åpen! Det blir bra! Lurer på om jeg skal lage en blogspot til cafilius, eller en hjemmeside om jeg får det til!?! Hadde vært noe!
Vel, vi skrives! Gla i deg! Gud velsigne dere alle!

God klem fra Vibeke

27/4/06  
Blogger Kristian said...

hei Søster! Det er så godt å lese dine ord fra Bolivia! Dere kommer til å få superkondis i den høyden. Skal hilse fra Annette, Vegar og Svein Tormod. vi har hatt smågruppesamling i kveld. vi var ikke så mange, men Jesus har jo lovet å være med, så det var en fin samling. Guds Fred! Hils de andre!
Kristian

27/4/06  

Post a Comment

<< Home